Verbind ons met:

Voorzieningen in algemene ruimtes

De entree

In de entreehal vindt u de naamsverwijzing van de in het kantoorverzamelgebouw gevestigde bedrijven, de postbussen en een intercominstallatie. U bereikt de kantoorunits via de hal, ruim trappenhuis of lift. De kantoren zijn gesitueerd aan weerszijden van een brede gang, waar ook de toiletgroepen, pantry's en zitjes zijn gerealiseerd.

Pantry's

Op iedere etage bevindt zich een pantry. Deze zijn ingericht met koffiezetter, waterkoker en koelkast voor algemeen gebruik. Voor iedere huurder is kastruimte beschikbaar om keukengerei e.d. te bewaren.

Toiletgroepen

Tevens vindt u op iedere etage een toiletgroep met dames- en herentoilet, alsmede een mogelijkheid zich op te frissen.

Algemene vergader/ontvangstruimte

Als huurder kunt u GRATIS gebruik maken van de compleet en representatief ingerichte airconditioned vergader/ontvangstruimte. De ruimte is voorzien van een vergadertafel en lederen fauteuils. Uiteraard ontbreekt ook hier de airconditioning niet. Deze ruimte staat minimaal 30 dagdelen per jaar zonder extra kosten tot uw beschikking. Draadloos internet is voor u en uw gasten aanwezig.

Beveiliging gebouw

De algemene ruimtes zijn elektronisch beveiligd en bij onraad worden de beheerder en de beveiligingsdienst ingeschakeld. Iedere huurder beschikt over een persoonlijke code om het systeem in- en uit te schakelen.

Tevens zijn de algemene ruimtes voorzien van een rookmeldinstallatie. Het gebouw is goedgekeurd op brandveiligheid en beschikt daarom vanzelfsprekend over een gebruiksvergunning en een nood-ontruimingsplan.

Reiniging algemene ruimtes

De algemene ruimtes worden onder toezicht van de beheerder gereinigd. De toiletgroepen worden uiteraard zeer frequent schoongemaakt.